Oproep: was u hierbij in 1974?

Geplaatst op dinsdag 14 september 2021

In 1974 protesteerden demonstranten tegen overlast van verkeer in de dorpskernenDe Nieuwe N69 verlost Valkenswaard en Aalst straks van doorgaand (vracht)verkeer in de dorpskernen. Overlast waar al in 1974 tegen werd geprotesteerd. Honderden demonstranten blokkeerden toen de N69 in het centrum van Aalst.

Graag komen we in contact met mensen die destijds bij dit protest aanwezig waren. Bent u of herkent u iemand op deze foto's? Mail dan uw naam, telefoonnummer en korte toelichting naar: N69@brabant.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.