Sportbijdrage voor kinderen

Geplaatst op vrijdag 13 augustus 2021

Gemeente Waalre vindt het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om te sporten, zoals zwemmen, voetballen, fitnessen, tennissen en nog veel meer. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Voor ouders met een minimuminkomen is daarom geld beschikbaar gesteld.

Omdat nu de coronamaatregelen weer versoepelen, is het makkelijker om je kinderen weer te laten sporten. Er is in 2021 geld beschikbaar gesteld door gemeente Waalre om kinderen van 0 tot en met 17 jaar, waarvan de ouders een laag inkomen hebben, de mogelijkheid te bieden om te sporten. Zij kunnen contact opnemen met een tussenpersoon om te bekijken of er mogelijkheden zijn voor hun kinderen om lid te worden van een vereniging of om middelen (zoals voetbalschoenen) aan te schaffen.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Ouders met een laag inkomen kunnen hun kind aanmelden via een CMD-consulent van de gemeente Waalre (Centrum voor Maatschappelijke Deelname), een docent van school of Stichting Leergeld Valkenswaard en omstreken. Op de pagina www.waalre.nl/cultuur-sportbijdrage lees je meer over de aanmelding.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.