Kermis in Waalre-dorp gaat niet door

Geplaatst op woensdag 11 augustus 2021

De kermis in Waalre-dorp die voor komend weekend gepland stond, gaat helaas niet door. De organisatoren van deze kermis hebben ontbrekende gegevens die nodig zijn voor het verlenen van een vergunning niet aangeleverd.

De gemeente heeft meerdere verzoeken hiervoor aan hen gericht maar kreeg geen enkel contact. De vergunning die nodig is voor het veilig organiseren van een kermis voor onze inwoners kon daarom niet verleend worden. Als gemeente vinden wij dit heel jammer. We hopen dat de organisatoren een nieuwe aanvraag indienen voor een kermis in bv. de komende maanden.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.