Save the date: 8 september Webinar ontwerp-omgevingsvisie

Geplaatst op woensdag 21 juli 2021

De omgevingsvisie is een blik vooruit in de toekomst van Waalre. Hoe ziet Waalre eruit in 2040? Waar bouwen we woningen en voor wie? Hoe gaan we om met buitengebied? Moet de bereikbaarheid verbeteren? Krijgt duurzaamheid prioriteit? Dit zijn belangrijke vragen voor jong en oud. Daarom stelden we samen met iedereen in Waalre die mee wilde doen een omgevingsvisie op voor het hele grondgebied van de gemeente Waalre. Dit traject verliep in vier fasen: dromen, denken, durven en doen. We zitten op dit moment in de doe-fase en de eindstreep van het traject komt in zicht.

Webinar 8 september

Woensdag 8 september om 19.30 uur presenteren we de ontwerp-omgevingsvisie via een live-webinar. Noteer deze datum alvast in uw agenda! De link naar dit webinar communiceren we in de week voor 8 september. Kunt u er niet bij zijn? Dan kunt u het webinar altijd terugkijken op een ander moment.

Inspraakperiode

Na het webinar ligt de ontwerp-omgevingsvisie van 9 september t/m 20 oktober 2021 ter inzage. In deze periode kunnen alle inwoners van Waalre en andere belanghebbenden een inspraak reactie indienen. De gemeenteraad behandelt de omgevingsvisie vervolgens in de raadsvergaderingen van 30 november (oordeelsvormend) en 14 december 2021 (besluitvormend).

Reserveer 8 september alvast in uw agenda en kijk voor meer informatie op www.waalre.nl/omgevingsvisie.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.