Interview met exploitant Het Klooster

Geplaatst op maandag 19 juli 2021

Het is weer mogelijk om gebruik te maken van Het Klooster. Er is een nieuwe exploitant die zich graag voorstelt.

Ik ben Rudy van Nuland en ben samen met mijn vrouw Angela op dit moment druk bezig in- en rond Het Klooster. Ik ben de nieuwe exploitant in dit mooie pand. Als horecaondernemer ken ik veel mensen in Waalre. Samen met Twan Wijnen werk ik nu alweer zes jaar voor sporthal Hoeveland. Daarnaast beheer ik de kantine voor Sport Vereniging Stiphout vooruit. Groepen weten me gelukkig nu al te vinden voor Het Klooster, soms word ik meerdere keren op een dag gebeld. Dan checken leden van dezelfde vereniging of het écht zo is dat hun vereniging weer start in Het Klooster. De Volksuniversiteit organiseert op 4 september een open middag van 12.00-17.00 uur. Hier presenteren ze het cursusaanbod in de vorm van een informatiemarkt. De officiële opening is 6 september 2021. Harrie de Greef van Seniorenvereniging Waalre heeft aangegeven dat op 7 september de senioren elkaar ontmoeten in Het Klooster. Tijd voor een praatje met elkaar. Een echt weerzien met koffie, thee en natuurlijk live muziek. Hierover volgt in het nieuwsblad van de Seniorenvereniging nog een artikel.

We hebben in het pand de afgelopen weken al veel opgeruimd en in orde gemaakt. Ook buiten zie je als het goed is een duidelijk verschil. Het onkruid stond wel een meter hoog. De hagen zijn gesnoeid. Nu ziet het er tenminste weer netjes uit. We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen vanuit de buurt en via bekenden. En dat is natuurlijk ook heel goed,  want we gaan na de vakantie weer volop draaien voor onze verenigingen en alle bezoekers. Eigenlijk zou de gym voor senioren vandaag al starten, maar vanwege het toenemend aantal Corona besmettingen vond men het veiliger om nog even thuis te blijven. We hebben al veel aanvragen ontvangen van clubs en verenigingen om elkaar na de vakantie weer te ontvangen. Ik ben dan ook blij om te kunnen melden dat op 2 augustus de repetities al starten van het Mannenkoor. Iets later zal de gym weer opstarten.

Toen de kans voorbij kwam om uitbater te worden van Het Klooster, zag ik direct een mooie kans. Voor mij en zeker ook voor iedereen die gebruik gaat maken van deze mooie accommodatie. Op maandagen zal ik zelf ook veel in Het Klooster te vinden zijn. Mijn vrouw Angela helpt mee daar waar hulp even nodig is. De avonden wisselen we af. Straks is er ook een vaste gastvrouw aanwezig op de dinsdag, woensdag en donderdag! En natuurlijk komt ze uit Waalre. Dankzij veel oproep personeel, komt het met de bezetting zeker wel goed. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om iedereen weer te ontmoeten.

Graag tot ziens in Het Klooster!
Mail ons gerust via kloosterwaalre1@gmail.com

Hartelijke groet,

Angela en Rudy

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.