Goed voor Mekaar Waalre is dé plek voor vrijwilligerswerk en informele hulp

Geplaatst op vrijdag 18 juni 2021

Heb je hulp nodig of wil je hulp bieden? Goed voor Mekaar Waalre is dé plek voor vrijwilligerswerk en informele hulp in Waalre. Er zijn diverse vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen.

Bij Goed voor Mekaar Waalre ben je aan het juiste adres voor:

  • informatie over vrijwilligerswerk en bemiddeling via ons online platform
  • begeleid vervoer, boodschappen en kleine klusjes in en om het huis
  • bezoek- en belmaatjes
  • Steunpunt Mantelzorg
  • Waalre in Beweging
  • Wandelen in de Wijk

En natuurlijk kun je bij Goed voor Mekaar Waalre ook terecht voor informatie over andere vormen van informele hulp in de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan dagbesteding, maaltijdvoorzieningen of hulp bij het invullen van formulieren, bij geldzaken, achterstanden en schulden.

Wil je helpen?

Wil jij iets doen voor andere mensen in Waalre? Wil je helpen, iets voor een ander betekenen zoals koken, boodschappen doen of een luisterend oor bieden? Meld je aan via de website van Goed voor Mekaar Waalre of neem telefonisch contact op.

Contact

Goed voor Mekaar Waalre is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 25 76 24 22 (maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur). Aarzel niet om je hulpvraag kenbaar te maken. Per situatie bekijken we hoe we je - ondanks de coronamaatregelen - toch zo goed mogelijk kunnen helpen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.