Ophogen grond voor bouwplan Heijde Park

Geplaatst op woensdag 16 juni 2021

Het laatste bouwplan aan de Heistraat in Waalre Noord is het Heijde Park. Omdat een groot deel van dit gebied lager ligt dan de Heistraat, hogen we de grond hier eerst op. De voorbereidingen zijn deze week gestart. Volgende week op 21 juni starten de werkzaamheden. Vanaf dan voeren vrachtwagens dagelijks zand aan. Er is namelijk veel grond nodig om het gebied Heijde Park op te hogen. De werkzaamheden duren tot eind september.

Route

De vrachtwagens komen vanaf de Onze Lieve Vrouwedijk en rijden bij de rotonde de Heistraat in. Na het lossen van de grond rijden de vrachtwagens via dezelfde route terug.

Overlast

Wij realiseren ons dat deze werkzaamheden overlast kunnen geven. Er komen veel vrachtwagens door de wijk. De bewoners van Hoogh Waalre kregen vorige week een informatiebrief. De werkzaamheden zijn echter noodzakelijk voor de ontwikkeling van Heijde Park. We proberen de overlast tot een minimum te beperken. In augustus (week 31 tot en met 34) zijn er geen werkzaamheden in verband met de zomervakantie. De aannemer maakt de in- en uitrit voor werkverkeer elke week schoon om overlast van stof te beperken.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.