Jeugd Aan Zet!

Geplaatst op dinsdag 1 juni 2021

Verveel jij je door alle coronamaatregelen en mis je het om te sporten en andere leuke dingen te doen? Schud met Dynamo Jeugdwerk de verveling van je af. In de maand juni is de Jeugd aan Zet! Dat betekent dat jij in de maand juni gratis kan meedoen aan verschillende toffe activiteiten!

We trappen de maand af met een tennisclinic op zaterdag 5 juni en trappen de week erna een balletje tijdens de Nationale Voetbaldag. Zo kun je meedoen aan voetbal-flipper, levend-tafelvoetbal of een training van een professionele voetballer en meer. Op zaterdag 19 juni is er een Reallife Fortnite Event en de week erna kun je lekker je energie kwijt met Freerunnen. Aan het eind van de maand juni is er een workshop Graffiti. Genoeg leuke activiteiten dus.

Meedoen?

Wil je ook meedoen? Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. Een overzicht van de activiteiten, meer informatie en hoe je kunt aanmelden kun je vinden op de website van Dynamo Jeugdwerk of via hun Facebook.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.