MijnOverheid

Geplaatst op woensdag 26 mei 2021

De overheid biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan via MijnOverheid. Hier vindt u de gegevens die over u bekend zijn bij de overheid en hier kunt u gemakkelijk lopende zaken nakijken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Post digitaal ontvangen

Wilt  u ook uw post van de overheid digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. In deze persoonlijke 'digitale brievenbus' ontvangt u berichten over uw toeslagen, kinderbijslag, betaalspecificaties van WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail.

Berichtenbox app

Liever de berichtenbox via een app? Ook dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. U activeert de app eenmalig met uw DigiD en logt voortaan snel in met alleen een pincode.
Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op mijn.overheid.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.