Enquête platform duurzaamheid

Geplaatst op woensdag 19 mei 2021

Gemeente Waalre streeft de doelstellingen vanuit het Klimaatakkoord na: in 2030 is er 49% minder CO2-uitstoot dan in 1990. Daarbij zetten wij in op een bijna volledige duurzame energievoorziening in 2050! De energietransitie is een opgave die ons allemaal aangaat: inwoners, ondernemers en overheden.

Met het duurzaamheidsplatform www.waalre.nl/duurzaamheid bieden we u de informatie en tools om zelf aan de slag te kunnen gaan. Stap voor stap, ieder zijn eigen duurzame keuze. Zo werken we met elkaar aan een duurzaam, schoon en groen gemeente Waalre.

De gemeente Waalre wil u graag zo goed mogelijk informeren en ondersteunen om zelf duurzame maatregelen te kunnen treffen. Heeft u een paar minuutjes de tijd om ons op weg te helpen? Vul dan uiterlijk 24 mei de enquête in. Zo kunnen wij ons platform continue blijven verbeteren.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.