Aanmelden sport- en cultuuraanbieders voor Sjors Sportief & Sjors Creatief in Waalre

Geplaatst op woensdag 12 mei 2021

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten vorig schooljaar maar liefst 395 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente Waalre. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit graag voortzetten. De gemeente roept dan ook sport- en cultuuraanbieders op zich aan te melden.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Aanmelden van activiteiten

Het aanmelden van kennismakingsactiviteiten kan tot uiterlijk 1 juli op www.sjorssportief.nl. Voor meer informatie neem contact op met Rob van Daal, verenigingscontactfunctionaris Gemeente Waalre via rvdaal@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.