Lancering website duurzaamheid Waalre

Geplaatst op woensdag 7 april 2021

Gemeente Waalre streeft de doelstellingen vanuit het Klimaatakkoord na: in 2030 is er 49% minder CO2-uitstoot dan in 1990. Daarbij zetten wij in op een bijna volledige duurzame energievoorziening in 2050!

De energietransitie is een opgave die ons allemaal aangaat: inwoners, ondernemers en overheden. Niet alleen de fossiele brandstoffen raken op, maar ook de effecten van klimaatverandering worden steeds meer zichtbaar. Gelukkig levert de energietransitie veel op; een schonere omgeving met gezondere lucht, fijnere temperaturen en zelfs meer comfort in huis.

Wil jij ook optimaal genieten van je woning, buurt en omgeving? Een toekomstbestendig en duurzaam gemeente Waalre creëren wij samen met onze gemeenschap. Dus ook jouw hulp kunnen wij goed gebruiken!

Duurzaamheidsplatform

Vanaf heden lanceert gemeente Waalre een duurzaamheidsplatform. Met ons duurzaamheidsplatform bieden we jou de informatie en tools om zelf aan de slag te kunnen gaan. Stap voor stap, ieder zijn eigen duurzame keuze. Zo werken we met elkaar aan een duurzaam, schoon en groen gemeente Waalre.

Wil je graag energie besparen? Of de tuin klimaatproof maken? Neem snel een kijkje op de website www.waalre.nl/duurzaamheid en zie wat je zelf al kan doen!

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.