Wegwerkzaamheden in de regio Grenscorridor N69

Geplaatst op dinsdag 6 april 2021

In 2021 vinden er op diverse locaties in de regio wegwerkzaamheden plaats. Niet alleen voor de nieuwe N69, maar ook voor lokale verkeersmaatregelen van de gemeenten om de doorstroming te verbeteren en het sluipverkeer tegen te gaan wanneer de nieuwe N69 gereed is.

Tijdelijk zult u te maken krijgen met bijvoorbeeld wegafsluitingen en omleidingen. Dat is nodig voor uiteindelijk een beter bereikbaar en leefbaar gebied. Natuurlijk zorgen alle partijen voor goede bereikbaarheid en zo min mogelijk overlast. Op de website van Grenscorridor N69 ziet u wat dit mogelijk voor u betekent; welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd en door wie.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.