Start werkzaamheden Traverse Zuid

Geplaatst op woensdag 31 maart 2021

Op 6 april start BLM Wegenbouw met de werkzaamheden aan de Traverse Zuid. De doorgaande route op de Wollenbergstraat en Heikantstraat wordt opnieuw ingericht.

De werkzaamheden starten bij de kruising Wollenbergstraat - Willibrorduslaan en gaan tot de kruising met de Burgemeester Uijenstraat. De kruising Wollenbergstraat - Willibrorduslaan wordt vanaf 6 april vijf weken gedeeltelijk afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid

Verkeer op de Willibrorduslaan wordt omgeleid via de Hoogstraat en het centrum van Waalre-dorp blijft via de Hoogstraat bereikbaar. De route Willibrorduslaan - Bergstraat blijft beschikbaar voor verkeer. Buslijn 7 kan de werkzaamheden tijdens de uitvoering blijven passeren. Buurtbus 271 leiden we tijdens de werkzaamheden om via de Hoogstraat.

Meer informatie

Alle informatie over dit project vindt u op de website Duurzaam door Waalre en in de BLM Wegenbouw App, te downloaden via de Appstore of Playstore.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.