Waalre in gesprek webinar: Pubers en Poen

Geplaatst op vrijdag 5 maart 2021

Kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan, kunnen later beter rondkomen en hebben minder kans op financiële problemen of schulden. Op 18 maart is het webinar van ‘Waalre in gesprek’ over Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?

Hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld? Welk voorbeeld geef je met je eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s zorgt voor een avond met humor, informatie en handige tips. Na de lezing licht het CMD kort toe wie pubers kan helpen bij geldzaken en welke rol de gemeente kan vervullen.

Lezing bijwonen

Op de website van Bibliotheek Eindhoven zijn de tickets te koop. Tickets kosten voor Bibliotheekleden € 6,00 en voor niet-leden €7,50. Je ontvangt uiterlijk de dag van de lezing de link per mail.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) van de gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele, sociaal-maatschappelijke onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.