Tuinkorven worden weer geplaatst

Geplaatst op woensdag 3 maart 2021

Het mooie weer komt tevoorschijn. De heg gaat groeien en de planten in de tuin gaan bloeien. Dat betekent dat we weer gaan tuinieren. En van tuinieren komt tuinafval. Om dit tuinafval kwijt te kunnen plaatst de gemeente tuinkorven van 8 maart tot en met 2 mei 2021 op verschillende plaatsen in Waalre. Kijk op afvalkalender.waalre.nl waar de dichtstbijzijnde tuinkorf staat.

In de tuinkorven kan al het tuinafval. Zorg dat het in de korven terecht komt en niet daarbuiten, anders zal de korf helaas worden weggehaald. Het tuinafval wordt gecomposteerd tot een hoogwaardige compost. Een deel van het snoeiafval wordt gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. Tuinieren voor een goed doel dus!

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.