23 februari digitale infoavond zonnepanelen kopen

Geplaatst op zondag 21 februari 2021

Gemeente Waalre is één van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Wilt u meer informatie? Kom naar de digitale informatieavond op dinsdag 23 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Zo hoeft u zelf geen aanbetaling te doen. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente. Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan de maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie. Per gemeente is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden digitale infoavond

Meld u aan voor de digitale infoavond via www.degroenezone.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met deelnamelink (check ook uw spambox).

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.