Digitaal Alzheimer Café

Geplaatst op vrijdag 12 februari 2021

Er is weer een nieuw Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre digitaal te bezoeken. Gewoon thuis, achter je digitale scherm. Dit keer gaan we in gesprek met Sacha van Delft. Want na een diagnose dementie kan er veel veranderen.

Mogelijk krijg je hup van een wijkverpleegkundige. Het is niet vanzelfsprekend dat je weet wat die kan betekenen als je te maken hebt met dementie. Sacha van Delft is wijkverpleegkundige bij Buurtzorg. Zij gaat in op vele vragen die jij misschien ook zou willen stellen.

Digitaal kijken

Hoe krijg je dit digitale Alzheimercafé op je scherm? Ga naar de website van Alzheimer Nederland. Klik daarna op de rood onderstreepte tekst: ‘Klik hier voor het online Alzheimer Café’. Ga daarna naar het filmpje met de titel: ‘Professionele ondersteuning na de diagnose dementie’.

Geïnformeerd worden

Wil je graag steeds persoonlijk geïnformeerd worden over onze activiteiten? Neem dan contact op met Maria van Engelen via telefoonnummer 06-25762401 of e-mail mvengelen@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.