Online informatieavond toekomst afvalinzameling

Geplaatst op woensdag 23 december 2020

We moeten in Nederland met z’n allen minder restafval produceren. Afval bestaat namelijk voor een groot deel uit grondstoffen. Grondstoffen zijn schaars en worden steeds schaarser. Gemeenten staan voor een uitdaging om het restafval te verminderen. Rijksoverheid heeft besloten dat gemeenten het restafval moeten terugbrengen naar maximaal 100 kg. restafval per inwoner.

In het uitvoeringsprogramma Waalres Akkoord heeft het college van B&W beschreven hoe ze de komende periode invulling geeft aan het thema afvalinzameling

Online informatieavond

Heeft u interesse in dit onderwerp en wilt u meer informatie over het thema afvalinzameling? Op maandag 11 januari 2021 is er van 19.30 uur tot 20.30 uur een online informatieavond. We bespreken waar de gemeente Waalre nu staat. En welke keuzes we in de toekomst moeten maken over afvalinzameling.

Aanmelden

Meld u aan via duurzaam@waalre.nl. Na aanmelding ontvangt u een link voor de online informatieavond met uitleg over de deelname.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.