Gemeenteraad vergadert digitaal

Geplaatst op dinsdag 15 december 2020

De raad van Waalre vergadert vanavond om 19.30 uur in MS Teams. Burgemeester Boelhouwer heeft dit besloten in verband met de afgekondigde lockdown.

Ook in onze gemeente moeten bedrijven en winkels hun deuren sluiten. De scholen gaan dicht waardoor gezinnen in de problemen kunnen komen. Ook de gemeenteraad van Waalre doet wat het kan om de verdere verspreiding van COVID-19 een halt toe te roepen en zoekt, net als alle getroffen inwoners en bedrijven, oplossingen voor de beperkingen die van ons worden gevraagd. 

Inwoners kunnen deze raadsvergadering volgen op dezelfde manier als altijd, via waalre.raadsinformatie.nl. Zij zien dan alleen niet de raadzaal in beeld maar de raadsleden achter hun eigen computerschermen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.