Gemeente Waalre zoekt verhalen

Geplaatst op donderdag 10 december 2020

We horen graag hoe u de coronatijd ervaart. Daarom zijn we op zoek naar verhalen van inwoners die iets moois doen, of iets meemaken. We hebben al een aantal inspirerende verhalen ingestuurd gekregen, maar zijn op zoek naar meer.

Een goed initiatief van uw buurvrouw, een helpende hand van een vereniging. Uit verwachte of juist onverwachte hoek. We willen voor deze inwoners extra aandacht, een opkikker, een steuntje in de rug of een compliment delen en wellicht anderen inspireren. Heeft u zelf of kent u iemand met een mooi verhaal of initiatief dat positieve aandacht verdient? Laat het ons weten via communicatie@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.