Verbod op evenementen blijft voorlopig van kracht

Geplaatst op maandag 2 november 2020

Op maandag 13 oktober 2020 zijn nieuwe landelijke maatregelen bekend gemaakt door premier Rutte in de strijd tegen het COVID-19 virus gezien de snel oplopend aantal besmettingen.

Een van deze maatregelen is het verbod om evenementen te organiseren. Deze maatregel blijft van kracht. We realiseren ons dat dit heel teleurstellend is en dat deze maatregel zowel de organisatie als de deelnemers erg zal raken. Samen moeten we er alles aan doen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Wilt u toch een evenement organiseren (bijvoorbeeld op langere termijn) waardoor u een melding moet indienen of een vergunning moet aanvragen? Neem dan eerst contact op met de afdeling Vergunningen, toezicht en handhaving via vergunningen@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.