Gezamenlijke inhaalcollecte in herfstvakantie

Geplaatst op maandag 12 oktober 2020

De Hartstichting, ReumaNederland en Het Longfonds houden een gezamenlijke collecte tijdens de herfstvakantie van 12 tot en met 24 oktober 2020. Gedurende deze collecteperiode bundelen zij de collectebussen tot één gezamenlijk bus.

Door de gevolgen van het coronavirus, hebben deze drie stichtingen de collectes in het voorjaar niet door laten gaan. Eenmalig houden zij nu een inhaalcollecte, waarbij zij tegelijk collecteren met één collectebus. Een unieke actie in verband met de coronamaatregelen, normaal collecteren de stichtingen apart. Er staat dus één collectant bij u voor de deur voor drie stichtingen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.