Door extra maatregelen kunnen evenementen niet plaatsvinden

Geplaatst op woensdag 30 september 2020

Op maandag 28 september 2020 zijn nieuwe landelijke maatregelen bekend gemaakt door premier Rutte in de strijd tegen het COVID-19 virus. Daarnaast zijn voor onze regio nog extra maatregelen van toepassing gezien het snel oplopend aantal besmettingen.

Samen moeten we er alles aan doen om het coronavirus onder controle te krijgen. Daarom ook dat we besloten hebben dat alle evenementen in de gemeente Waalre in ieder geval zolang de extra maatregelen gelden, niet kunnen plaatsvinden. We verzoeken dan ook met klem om alle evenementen die plaatsvinden in de komende drie weken te annuleren. Daarna bekijken we hoe het verder gaat. We realiseren ons dat dit heel teleurstellend is en dat deze maatregel zowel de organisatie als de deelnemers erg zal raken.

Wilt u toch een evenement organiseren (bijvoorbeeld op langere termijn) waardoor u een melding moet indienen of een vergunning moet aanvragen? Neem dan eerst contact op met de afdeling Vergunningen, toezicht en handhaving via vergunningen@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.