Waalres Sport- en beweegakkoord ondertekend

Geplaatst op dinsdag 29 september 2020

In navolging van het Nationaal Sportakkoord is het Waalres Sport- en beweegakkoord ‘Iedereen doet mee’ gerealiseerd. Het akkoord werd op 23 september 2020 ondertekend in sporthal ’t Hazzo.

De gemeente, lokale sport- en beweegaanbieders, partners uit zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang, overige maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven zijn tot de invulling van dit Sport- en beweegakkoord gekomen. In dit akkoord staan ambities geformuleerd waarvoor de partners zich de komende jaren gezamenlijk willen inzetten.

Wethouder sport, Alexander van Holstein: ‘Dit lokale Sport- en beweegakkoord laat maar weer eens zien dat uiteenlopende partijen in Aalst en Waalre bereid zijn om nog meer samen te werken. Om de gezamenlijk geformuleerde ambities te realiseren en daarmee invulling te blijven geven aan het gevarieerde sport- en beweegaanbod. Zowel bij verenigingen als op scholen als bij andere organisaties.’

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.