Wees alert op kraken, auto-inbraak en oplichting

Geplaatst op maandag 14 september 2020

Voorkom krakers in uw leegstaande pand

De laatste tijd zijn er in Waalre krakers actief. Heeft u een leegstaand gebouw? Controleer het gebouw elke dag. Ons belangrijkste advies: Gebruik uw gebouw of geef het in gebruik aan bewoners of ondernemers. Dan geeft u krakers geen kans. U voorkomt hiermee veel narigheid.

Is uw gebouw binnen de afgelopen 24 uur gekraakt? Bel direct 112. Het team Veiligheid van de gemeente Waalre kan u hierover verder adviseren. Heeft u vragen? Neem contact op via telefoonnummer 040-2282500 of via e-mail veilig@waalre.nl

Voorkom auto-inbraak

In de afgelopen periode zijn een groot aantal auto-inbraken gemeld in Waalre. Een auto-inbraak is altijd heel vervelend.
• Laat geen waardevolle spullen in uw auto achter
• Sluit uw auto altijd goed af
• Parkeer de auto in het zicht en op een goed verlichte plaats
• Berg op afstand bedienbare sleutels goed op, verder weg in de woning
• Ziet u een autokraak? Bel meteen 112!
• Meer tips? Kijk op www.autokraak.nl

Maak geen afspraak via afspraakloket.nl

Bij meerdere gemeenten hebben inwoners gemeld dat ze zijn opgelicht door afspraakloket.nl. Maak geen afspraak via afspraakloket.nl, de gemeente Waalre werkt niet samen met deze site!

Via internet zijn de mensen terecht gekomen op deze website om een afspraak te maken voor het verlengen van een paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Voor het maken van een afspraak op deze site moeten persoonsgegevens worden ingevuld en een bedrag worden betaald. De afspraken zijn niet doorgegeven aan de desbetreffende gemeenten. Let dus op dat u geen afspraak maakt via afspraakloket.nl. U maakt een afspraak bij de gemeente Waalre via 040.2282500. Een afspraak maken is altijd gratis!

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.