Doe mee aan de Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september in gemeente Waalre!

Geplaatst op maandag 14 september 2020

Sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Sport inspireert en verbindt. Het thema van de Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september 2020 is dan ook: ‘Sport doet iets met je’. Ook gemeente Waalre zet zich hiervoor in en organiseert in samenwerking met de Waalrese sportscholen diverse clinics.

Sportclinics en KWIEK-clinic

In de sportweek worden er op verschillende momenten clinics georganiseerd om te ervaren hoe leuk het kan zijn om te sporten in de (prachtige) openbare ruimte van de gemeente Waalre. De clinic staat onder leiding van een instructeur van een Waalrese sportschool en heeft telkens een ander thema. De vrijwilligers van de KWIEK beweegroute staan klaar om geïnteresseerden kennis te laten maken met deze beweegroute die start en eindigt bij sporthal ‘t Hazzo. De KWIEK-clinics richten zich speciaal op ouders en kinderen. Ook voor senioren is dit geschikt. Tijdens de clinics worden te allen tijde de geldende corona-maatregelen in acht genomen.

Kijk op www.waalre.nl/sportweek voor een overzicht van de verschillende clinics, de thema’s en de verzamellocaties. U kunt zich aanmelden voor de clinics door een mail te sturen naar sport@waalre.nl. Indien u niet beschikt over een emailadres, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via 040-2282500.

Proef de sport

Verder is er de mogelijkheid om diverse sportlessen te volgen bij Waalrese sportaanbieders. Meer informatie kunt u vinden op www.proefdesport.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.