Help jouw buur, vriend(in) of sportmaatje met dementie

Geplaatst op woensdag 5 augustus 2020

Vanwege corona zijn er minder dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met dementie. Mantelzorgers raken overbelast en hebben behoefte aan hulp. Van jou! De training ‘In je buurt’ leert je om te gaan met een buur, familielid, vriend of verenigingsmaatje met dementie.

Vind je het spannend om contact te maken met iemand met dementie? In de gratis online training 'In je buurt' leer je dat het niet zo moeilijk is als je misschien denkt. De training bevat nu ook een nieuwe situatie: samen wandelen op 1,5m afstand!

Kijk voor meer informatie en doe de training op https://www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.