Drie Waalrenaren ontvingen hun Koninklijke Onderscheiding ter gelegenheid van de Lintjesregen

Geplaatst op maandag 6 juli 2020

Dit jaar kon door de Corona-maatregelen de gebruikelijke uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen ter gelegenheid van de jaarlijkse Lintjesregen niet plaatsvinden. Burgemeester Brenninkmeijer belde op 24 april jl. persoonlijk drie Waalrenaren op om hen te informeren dat zij een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Dat waren mevrouw P.C.T.M. Jolie-Stofmeel, mevrouw J.M.F. Versmissen-van der Linden (beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau) en de heer A.W.M. Maas (benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau).

Op vrijdag 3 juli ontvingen zij alsnog van burgemeester Brenninkmeijer de versierselen behorend bij deze onderscheidingen. Hij ging persoonlijk bij ieder van hen op bezoek om de Koninklijke Onderscheidingen uit te reiken.

Mevrouw Jolie-Stofmeel, mevrouw Versmissen-van der Linden en de heer Maas op de foto met hun onderscheidingen

Mevrouw P.C.T.M. Jolie-Stofmeel

Mevrouw Jolie-Stofmeel (70) ontvangt haar Koninklijke Onderscheiding voor haar inzet als vrijwilliger bij de O.L.V. Presentatiekerk te Aalst en als vrijwilliger bij de Aalster Senioren Vereniging, onderdeel van de KBO Aalst. Daarnaast ondersteunde zij 7 jaar een buurtbewoner met een geestelijke- en lichamelijke beperking en een buurtbewoner met een terminale ziekte.

Mevrouw J.M.F. Versmissen-van der Linden

Mevrouw Versmissen-van der Linden (78) ontvangt haar Koninklijke Onderscheiding voor haar inzet als vrijwilliger voor verschillende afdelingen van de Parochie Heilige Willibrord in Waalre. Ook is zij vrijwilliger bij de basisschool De Wilderen, vrijwilliger bij de Stichting Brabants Rolstoeltennis en vrijwilliger bij de buurtvereniging Van Mert tot Statie en tot vorig jaar vrijwilliger en penningmeester van de buurtvereniging De Heikanters.

De heer A.W.M. Maas

De heer Maas (74) ontvangt zijn Koninklijke Onderscheiding voor zijn inzet als senior productspecialist Sparen bij Rabobank Nederland, waarmee hij veel betekende voor de ontwikkeling van het bancaire spaardomein. Ook heeft hij zich als vrijwilliger en penningmeester ingezet voor VV Waalre, als penningmeester voor SeniorWeb en als oprichter en penningmeester voor Stichting Sportparken Waalre. Daarnaast is hij huisfotograaf en organisator bij serviceflat Eeckenrhode en Fotograaf voor de Vereniging Gepensioneerden (VG) Rabobank.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.