PMD-zakken ophangen op inzameldag

Geplaatst op maandag 29 juni 2020

Op dit moment worden de PMD-afvalzakken vaak één of meerdere dagen van te voren aan de kroonring gehangen. Op het afval komt ongedierte af en de warmte zorgt ervoor dat het afval sneller gaat stinken. Om overlast te voorkomen, vragen wij u om de PMD-zakken pas op de ochtend van de inzameldag aan de kroonringen te hangen.

Wat is een kroonring?

De kroonring is een ring met ophanghaken die om een lantaarnpaal zit. Door de kroonringen worden de zakken met PMD-afval op centrale plekken in de straten verzameld. Dit zorgt voor een mooier straatbeeld en het is ook nog eens makkelijker voor de afvalinzamelaar. Zij kunnen zo snel meerdere zakken ineens pakken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente Waalre, via tel: 040 2282500 of per mail via gemeente@waalre.nl.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.