Wethouder Lianne Smit verrast locaties dagopvang in Waalre

Geplaatst op maandag 22 juni 2020

Vanaf 1 juni zijn zowel de Prachtdag als Neffe de Kerk weer langzaam van start gegaan met de dagopvang voor ouderen. Uiteraard met inachtneming van de nodige coronamaatregelen om de activiteiten zo veilig en verantwoord mogelijk voor de gasten, vrijwilligers én medewerkers op te starten. Om dit te vieren verraste wethouder Lianne Smit op 9 en 10 juni beide locaties met een bezoekje, op gepaste afstand, en een doos Merci voor de aanwezigen.

Lianne Smit: ‘Het is ontzettend fijn dat de dagopvang bij Prachtdag en Neffe de Kerk weer langzaam van start kan gaan. Mantelzorgers hebben de ontlasting van de zorg gemist en de deelnemers hun groepsgenoten, begeleiders en de activiteiten. Iedereen was zichtbaar blij om elkaar weer te zien, een praatje te kunnen maken, een spelletje te doen of om lekker te wandelen. De meesten gaven aan goed verzorgd te zijn tijdens de ‘lock down’ door naasten en ook door extra aandacht van de vrijwilligers met een bloemetje of een raamgesprek. Daar krijg ik een warm gevoel van.’

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.