Heb je 10 minuten?

Geplaatst op maandag 22 juni 2020

In deze tijd vul je de korte vragenlijst in die te vinden is via dit online formulier. De output van deze vragenlijst helpt jouw gemeente om in te spelen op behoeften in deze Corona tijd. Wat leeft er? Speelt er? Hoe voel je je? Heb je een mooi verhaal voor ons dat je wil delen?

We hopen op een hoge respons. Alvast bedankt voor de medewerking. Tip je familie, vrienden, sportmaatjes etc. die woonachtig zijn in onze gemeente, dit waarderen we enorm. De gezondheid en de veiligheid van onze inwoners vinden we belangrijk.

Tot en met woensdag 8 juli kan de vragenlijst ingevuld en verstuurd worden. Is het niet mogelijk om digitaal te reageren? Bel dan even naar het gemeentehuis, dan zorgen we voor een papieren vragenlijst.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.