Steunpunt Mantelzorg Waalre bij Goed voor Mekaar Waalre

Geplaatst op woensdag 27 mei 2020

Het Steunpunt Mantelzorg Waalre maakt sinds begin dit jaar deel uit van Goed voor Mekaar Waalre. Goed voor Mekaar Waalre (GVMW) is de plek voor vrijwilligerswerk en informele hulp in Waalre. Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan ondersteuning of heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met het steunpunt.

Ondersteuning van mantelzorgers

Het Steunpunt Mantelzorg Waalre wil mantelzorgers ondersteunen die zorgen voor een familielid of bekende die woonachtig is in Waalre. Mantelzorgers geven vaak onbetaalde zorg vanuit een familierelatie of persoonlijke betrokkenheid. Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor, praktische ondersteuning of tips, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Waalre via GVMW. U kunt hier ook terecht voor informatie als u vragen heeft op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Binnen de geldende overheidsrichtlijnen conform Corona zal gekeken worden hoe er op uw hulpvraag een antwoord gegeven kan worden.
U kunt zich bij het Steunpunt Mantelzorg ook laten registreren als mantelzorger. Dan wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten voor mantelzorgers in Waalre. Dit geldt voor alle mantelzorgers, jong én oud, die zorgen voor iemand in de gemeente Waalre.

Contact

Voor het Steunpunt Mantelzorg kunt u bellen naar Goed voor Mekaar Waalre, iedere werkdag tussen 9.30 en 12.00 uur. Tel. 06 – 2576 2422. Mailen kan naar info@goedvoormekaarwaalre.nl. Contactpersoon voor het Steunpunt Mantelzorg is Maria van Engelen.

Zelf online een oproep plaatsen

Voor praktische hulp kunt u eventueel ook zelf een oproep plaatsen op www.goedvoormekaarwaalre.nl of het aanbod bekijken van mensen die hulp te bieden hebben. Juist in deze tijd zijn er diverse vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen. Aarzel niet om uw hulpvraag kenbaar te maken. Niemand is er mee gebaat als u als mantelzorger ook zou uitvallen!

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.