Sjors beats Corona

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020

Kinderen in beweging krijgen is nu belangrijker dan ooit. Vanuit de gemeente Waalre is eerder een oproep gestuurd naar alle verenigingen/sportaanbieders die er op ingericht zijn om activiteiten te organiseren voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar. We hebben ze gevraagd om een activiteit voor niet-leden aan te leveren. Dit gebeurt binnen het project ‘Sjors Beats Corona’. (Ouders / verzorgers van) kinderen/jongeren hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven via www.sjorssportief.nl (klik op deze website bij filter voor de categorie Sjors Beats Corona) voor sportactiviteiten naar keuze. Inschrijven via de website van Sjors Sportief is verplicht, zodat de verenigingen rekening kunnen houden met de toeloop van het aantal kinderen in verband met de geldende protocollen.

Heel veel sportplezier!

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.