Nieuwe noodverordening COVID-19 vanaf 11 mei van kracht

Geplaatst op maandag 11 mei 2020

Voorzitter John Jorritsma van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost heeft maandag 11 mei een nieuwe noodverordening vastgesteld. Onderstaande Noodverordening COVID-19 is op dit moment van kracht in onze veiligheidsregio.

In deze nieuwe noodverordening zijn de aangepaste landelijke maatregelen verwerkt. Daarnaast zijn de Brabantspecifieke maatregelen voor een deel eruit gehaald. In deze noodverordening (inclusief de toelichting) leest u onder andere wat (landelijk) de huidige regels zijn rondom recreatief nachtverblijf.

Noodverordening COVID-19 VRBZO 11 mei 2020

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.