Aandacht voor ouderen in coronatijd

Geplaatst op woensdag 15 april 2020

Voor de ouderen in Waalre zorgen de speciale maatregelen voor het coronavirus voor een zware tijd. Doordat zij zoveel mogelijk thuis moeten blijven ziet het dagelijkse leven er voor hen heel anders uit. Het contact met dierbaren is nu minimaal en niet zoals men het gewend was. Ook de uitjes die voor ontspanning en contact zorgen, zoals de kaart-, biljart-, handwerk-, muziek- en wandelclubjes etc. gaan nu niet door. Dat kan moeilijk zijn. En we kunnen ons natuurlijk voorstellen dat ouderen bezorgd zijn.

Vraag om hulp en zoek contact

Juist in deze tijd zijn er veel initiatieven vanuit verschillende organisaties, bedrijven en inwoners van Waalre om anderen en u te helpen. Zij bieden hulp aan ouderen, een steuntje in de rug of een luisterend oor. Aarzel niet om hulp te vragen als u dat nodig heeft. We hebben alle inwoners van Waalre die 70 jaar of ouder zijn een kaart gestuurd waarin de mogelijkheden op een rijtje zijn gezet. 

Bij GoedvoormekaarWaalre kunnen ouderen, mantelzorgers en ook anderen die het nodig hebben, terecht voor hulp of een luisterend oor. Zij kunnen u ook doorverwijzen naar andere organisaties voor specifieke vragen of hulp. GoedvoorMekaarWaalre is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur via telefoonnummer: 06-25762422. Of kijk op de website van GoedvoorMekaarWaalre.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.