Hoe beleeft het college deze tijden?

Geplaatst op dinsdag 14 april 2020

Een update (vanuit tuin of balkon) van onze burgemeester en wethouders.

Burgemeester Brenninkmeijer vertelt dat ook in Waalre helaas inwoners zijn overleden aan het Corona virus. Hij spreekt over de impact die de maatregelen hebben op ons dagelijks leven. Wethouder Uijlenhoet vertelt over het werken op afstand en hoe hij dit ervaart. Wethouder Van Holstein geeft antwoord op de vraag wat hij het meeste mist. Wethouder Kruip geeft aan welke acties er op dit moment door de gemeente worden ingezet voor ondernemers. Tenslotte gaat wethouder Smit-Volkers in op de zorg en ondersteuning, juist nu een vraag die ons allemaal bezig houdt.

Of bekijk de video op Youtube

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.