Planning werkzaamheden Molenstraat e.o. aangepast

Geplaatst op dinsdag 7 april 2020

De maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, heeft ook gevolgen voor de werkzaamheden in het project Rioolvervanging Molenstraat e.o. Gemeente Waalre en aannemer Heijmans hebben besloten om enkele werkzaamheden uit te stellen of aan te passen. Hieronder leest u de wijzigingen.

Asfalt Werenfriedstraat en Kerkakkers

De onderlagen van het asfalt in deze straten zijn volgens planning aangebracht. De rode deklaag wordt later aangebracht. Deze straten zijn gewoon open en de parkeerplaats bij De Wilderen en sporthal Hoeveland zijn bereikbaar.

Tijdelijk stoppen rioolwerkzaamheden

De werkzaamheden aan het vuilwaterriool zijn tijdelijk gestopt. De huisaansluitingen op de riolering zijn allemaal aangesloten. De werkzaamheden aan het hemelwaterriool en het afkoppelen van de hemelwaterafvoeren gaan wel door.

Planning en fasering

We streven er nog steeds naar dat de werkzaamheden eind 2020 klaar zijn. Dat kan betekenen dat de fasering en de planning van de werkzaamheden aangepast gaat worden.

Wekelijks inloopspreekuur vervalt

Het wekelijkse inloopspreekuur voor de bewoners in het gebied vervalt voorlopig. Thomas Vriends, omgevingsmanager van Heijmans, is bereikbaar voor vragen via het mailadres tvriends@heijmans.nl. Informatie over het project staat ook op de facebookpagina van het project (Zoekterm: Rioolvervanging Molenstraat Waalre).

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.