Kabels en leidingen worden in beeld gebracht op de Traverse

Geplaatst op dinsdag 7 april 2020

Bij de voorbereidingen voor de herinrichting van de Traverse moeten ook de bestaande kabels en leidingen in beeld worden gebracht. Op de Traverse tussen de kruising Burgemeester Uijenstraat en Heikantstraat tot en met de kruising Wollenbergstraat en Willibrordusstraat worden daarom vanaf 6 april verschillende proefsleuven in het trottoir gegraven. De gegraven gaten kunnen mogelijk eventueel enkele dagen open blijven liggen omdat de precieze ligging van de kabels en leidingen digitaal worden ingemeten. De proefsleuven die ’s avonds open blijven worden goed afgezet.

Naar verwachting worden de werkzaamheden op vrijdag 10 april afgerond.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.