Géén buurtbus t/m 28 april en verlenging aangepaste dienstregeling openbaar vervoer

Geplaatst op vrijdag 3 april 2020

Tot en met 28 april rijdt de buurtbus in Waalre niet. 

Naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Rutte van 31 maart, verlengen alle OV-bedrijven voorlopig tot en met 28 april de speciale dienstregelingen die ze op dit moment rijden. Zo kunnen mensen met een vitaal beroep of mensen die om een andere reden genoodzaakt zijn om te reizen, het OV blijven gebruiken. De OV-bedrijven adviseren reizigers goed voorbereid op reis te gaan en kort voor vertrek de reisplanner te checken. Tevens vragen zij hen op het station, bij de halte en in het openbaar vervoer 1,5 meter afstand te houden.

Informatie over de actuele dienstregeling is te vinden op de website van Bravo

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.