Waalre stelt eerste betalingstermijn lokale belastingen uit om ondernemers te ondersteunen

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020

Veel ondernemers en zzp’ers is hebben te maken met een directe liquiditeitsnood. Het geven van uitstel voor de betaling van gemeentelijke belastingen geeft een tijdelijke liquiditeitsverlichting aan ondernemers. De voorzitters van de drie veiligheidsregio’s van Brabant adviseren om dit Brabantbreed in te stellen.

Gemeente Waalre stelt de 1e betalingstermijn van de gemeentelijke belastingen daarom uit van 31 maart naar 30 april. Dit uitstel geldt voor alle belastingbetalers in Waalre: ondernemers en inwoners. Dit betekent dat ook de eerste termijn in de automatische incasso pas op 30 april zal plaatsvinden.

De drie voorzitters van de Brabantse veiligheidsregio’s adviseren om de betalingen van gemeentelijke belastingen voor ondernemers tot tenminste 1 juni 2020 uit te stellen. Waalre onderzoekt hoe dit het beste georganiseerd kan worden en geeft voor 30 april duidelijkheid aan ondernemers.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.