Géén buurtbus t/m 7 april en aangepaste dienstregeling openbaar vervoer

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020

Vanaf donderdag 19 maart t/m 7 april rijdt de buurtbus in Waalre niet. Dit besluit is genomen door Bravo. Daarnaast geldt vanaf donderdag 19 maart een aangepaste dienstregeling voor alle vervoerders van Arriva en Hermes. Maatregelen vanwege het coronavirus leiden er toe dat er aanzienlijk minder reizigers gebruik maken van het openbaar vervoer. Door de dienstregeling aan te passen en de frequentie van het aantal bussen te verlagen wordt er niet met lege bussen rondgereden en blijft een basisvoorziening aan openbaar vervoer beschikbaar om Brabant bereikbaar te houden. Informatie over de actuele dienstregeling is te vinden op www.arriva.nl/corona en www.hermes.nl/corona.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.