Gesprekken met inwoners over sluipverkeer

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020

De gemeente Waalre besloot afgelopen zomer tijdelijk een aantal maatregelen te nemen om het doorgaand sluipverkeer in Waalre-dorp te weren uit de woonstraten. Uit de evaluatie blijkt dat deze maatregelen in zijn algemeenheid de verwachte uitwerking hebben. De verkeersintensiteiten nemen duidelijk af. Maar er blijken ook neveneffecten te ontstaan, die vragen om een aanpassing. Een deel van de maatregelen wordt binnenkort definitief gemaakt en een deel van de maatregelen wordt verwijderd of aangepast.

De gemeente biedt inwoners van Waalre(-dorp) de mogelijkheid om een persoonlijk toelichtend gesprek te voeren met de projectleider of wethouder Van Holstein om vragen, zorgen of overlast naar aanleiding van de sluipverkeerwerende maatregelen te delen. In deze gesprekken kunnen de evaluatie en effecten toegelicht worden.

Data gesprekken

De volgende data zijn gereserveerd ( onder voorbehoud van mogelijke maatregelen van RIVM, Rijksoverheid en GGD met betrekking tot het coronavirus):

  • donderdag 2 april 09.00 - 10.00 uur
  • vrijdag 3 april 10.00 - 12.00 uur
  • maandag 6 april 15.00 – 17.00 uur
  • dinsdag 7 april 13.00 – 17.00 uur
  • dinsdag 14 april 15.00 – 17.00 uur
  • donderdag 16 april 18.00 – 20.00 uur

Wilt u een gesprek, dan kunt u een mail sturen naar duurzaamdoorwaalre@waalre.nl waarin u aangeeft:

  1. De datum van uw eerste keuze en de datum van uw tweede keuze waarop het gesprek zou kunnen plaatsvinden (zodat wij een planning kunnen maken)
  2. Welke vragen/onderwerpen uw wilt bespreken

U ontvangt vervolgens een bevestiging, waarin staat op welke datum en tijdstip het gesprek plaatsvindt.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.