WOZ-beschikking / Aanslag gemeentelijke belastingen 2020

Geplaatst op maandag 10 februari 2020

Eind februari 2020 ontvangt u van de gemeente Waalre de WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen 2020.

De gemeente Waalre doet haar best de WOZ-waardes zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Als u van mening bent dat hierin een fout is gemaakt, mail ons dan voor 1 april 2020 op woz@waalre.nl. De taxateur zal de waarde dan opnieuw beoordelen.

Wilt u bezwaar maken? Schrijf uw bezwaarschrift dan zelf. Een zelf geschreven bezwaarschrift wordt net zo serieus en zorgvuldig in behandeling genomen als een bezwaarschrift dat ingediend is door een no cure no pay bureau.

No cure no pay bureaus

Wij willen u er op wijzen dat u mogelijk een financieel risico loopt als u gebruik maakt van de diensten van een no cure no pay bureau. U bent in veel gevallen een bedrag verschuldigd van honderden euro's als u tussentijds het bezwaar wilt intrekken. Daarnaast geeft u een machtiging af zonder einddatum, waardoor het bureau meerdere jaren bezwaar kan maken zonder dat u hiervan op de hoogte bent. En, gratis bezwaar bestaat niet!

De door de gemeente verstrekte kostenvergoedingen aan deze bureaus worden weer meegenomen in de tariefbepaling van de onroerendezaakbelastingen. Uiteindelijk worden alle belastingbetalers met deze nieuwe belastingtarieven geconfronteerd. Rechtstreeks met de gemeente in gesprek gaan over uw WOZ-waarde bespaart daarom gemeenschapsgeld.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.