Werkzaamheden kabels en leidingen 2020

Geplaatst op dinsdag 4 februari 2020

In 2020 worden in diverse wijken in de gemeente Waalre werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen. Zo start KT Waalre met de aanleg van glasvezel Fase 3 (onder andere in De Voldijn) en vervangen Enexis en Brabant Water oude gas- en waterleidingen. De werkzaamheden starten medio februari en zijn naar verwachting eind 2020 klaar. 

Op de kaart (PDF, 1.4 MB) is aangegeven in welke gebieden er werkzaamheden worden verricht en wanneer dit gebeurt. Aan de oostzijde van de Juliana de Lannoylaan worden de straten waar gas- en waterleidingen worden vervangen nog nader bepaald. De planning is, onder voorbehoud, aangegeven in kwartalen (Q1 tot en met Q4 2020). Bewoners ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden een bewonersbrief met meer informatie. De overlast voor omwonenden wordt zoveel mogelijk beperkt.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.