Goede voornemens voor 2020? Denk eens aan vrijwilligerswerk!

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

Hoog op de lijstjes van goede voornemens voor het nieuwe jaar staan vaak zaken als een waardevolle invulling vinden voor de vrije tijd, iets willen betekenen voor anderen of nieuwe (werk)ervaringen opdoen.

Is dit ook iets wat op jouw lijstje staat? Denk eens aan vrijwilligerswerk! Op www.goedvoormekaarwaalre.nl vind je een breed aanbod van vrijwilligersklussen in de gemeente.

Vacatures

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om op zaterdagochtenden te helpen in de Bibliotheek? Of zou je rondleidingen willen verzorgen in het Waalres Museum? Deze en nog veel meer vacatures vind je op www.goedvoormekaarwaalre.nl

Contact

Heb je vragen of weet je nog niet helemaal zeker wat goed bij je past? Neem vrijblijvend contact op met de balie van Goed voor Mekaar Waalre via 06-25762422 of kom langs bij het loket in Het Huis van Waalre (van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur). Ook kun je een e-mail sturen naar info@goedvoormekaarwaalre.nl

Goed voor Mekaar Waalre is dé verbindende schakel tussen mensen en organisaties met een hulpvraag en vrijwilligers in de gemeente Waalre. 

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.