Ondertekening overeenkomst Bosbeheer

Geplaatst op dinsdag 24 december 2019

Burgemeester Jan Brenninkmeijer en Arno Neijts, directeur van de Bosgroep, ondertekenden op 17 december 2019 de beheerovereenkomst voor het beheer van de bossen in Waalre.

Het beheer van de bossen omvat de planning, uitvoering en evaluatie van alle maatregelen die nodig zijn om een bos duurzaam in stand te houden en de maatschappelijke functies van het bos te vervullen. Denk dan bijvoorbeeld aan het aanplanten en verjongen van het bos, het beheer van vennen en heideterreinen, maar ook houtoogst. Bosgroep Zuid Nederland voert ook op dit moment al voor de gemeente het bosbeheer uit. Met deze overeenkomst staat dit voor de komende 10 jaar weer vast.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.