Burgerparticipatieavond 14 november

Geplaatst op dinsdag 26 november 2019

Sfeerimpressie interactieve inspiratieavond gemeente WaalreDe gemeente Waalre wil de komende jaren nog meer ruimte bieden aan initiatieven en ideeën van inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Zodat we er met elkaar voor zorgen dat het in onze mooie gemeente steeds beter wonen, werken en leven is. Hoe kunnen inwoners en gemeente nog beter samenwerken? En hoe zorgen we er voor dat de inbreng van inwoners meegenomen en serieus genomen wordt bij het maken van plannen en het nemen van beslissingen? En hoe kunnen we ook initiatieven van inwoners nog beter van de grond laten komen? Kortom: Wat wilt en kunt u zelf bijdragen? En wat verwacht u van de gemeente?

Deze en andere vragen stonden centraal tijdens een interactieve inspiratieavond op 14 november met zo'n 70 inwoners, raadsleden, bestuurders en ambtenaren van ons dorp. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden zijn we nagegaan waar we de samenwerking concreet kunnen verbeteren en hoe we ervoor kunnen zorgen dat inwoners nog meer invloed krijgen op hun leefomgeving.

Geef je mening

De uitkomsten van deze avond worden gekoppeld aan het resultaat van een eerdere bijeenkomst met raadsleden, collegeleden en ambtenaren en de uitkomsten van een uitgebreide vragenlijst die is uitgezet onder inwoners. Deze kunt u nog tot en met 8 december invullen via www.waalre.nl/geefjemening.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 6 januari presenteert burgemeester Brenninkmeijer de opbrengst. U bent van harte uitgenodigd voor deze receptie.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.