Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Waalre

Geplaatst op maandag 30 september 2019

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Waalre ontvingen vorige week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur! Vorig jaar schreven zich maar liefst 350 kinderen in.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea's

Kinderen uit de gemeente Waalre kunnen kennismaken met meer dan 50 verschillende activiteiten, zoals atletiek, badminton, lasergamen, dansen, tennis en scouting, maar ook astrologie, muziek maken, tekenen, schilderen en taartjes maken. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich vanaf 25 september inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Inschrijven kan het hele schooljaar door.

Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Waalre hiervoor inzet.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.  

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.