Groot onderhoud N69-Zuid: vier weekendafsluitingen in september en oktober

Geplaatst op dinsdag 24 september 2019

Het groot onderhoud aan de N69-Zuid (Luikerweg - Belgische grens) gaat van start. In opdracht van de provincie Noord-Brabant voert Boskalis deze werkzaamheden uit.

Dit deel van de weg krijgt nieuw stiller asfalt en er worden, binnen de ruimtelijke kaders, enkele verkeerskundige maatregelen uitgevoerd om de weg veiliger te maken en de komende 10 jaar te houden. Zo wordt er op een aantal plaatsen een houten vangrail geplaatst, aan één zijde of beide zijden van de weg. De oversteekbaarheid wordt op vijf locaties verbeterd door het plaatsen van middengeleiders, zodat fietsers en voetgangers niet meer in één keer de N69 over hoeven te steken.

Vier weekendafsluitingen

Er is gekozen om de werkzaamheden in vier weekenden uit te voeren om de verkeershinder te beperken. In deze weekenden is de weg in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt ook 's avonds en 's nachts doorgewerkt. Het gaat om de volgende weekenden:

  • Van vrijdag 27 september 19.00 uur tot maandag 30 september 06.00 uur
  • Van vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot maandag 7 oktober 06.00 uur
  • Van vrijdag 11 oktober 19.00 uur tot maandag 14 oktober 06.00 uur
  • Van vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot maandag 21 oktober 06.00 uur
  • Reserveweekend bij onvoorziene omstandigheden: vrijdag 25 oktober tot maandag 28 oktober

Kijk op de website Grenscorridor N69 voor alle informatie over de werkzaamheden, afsluitingen, omleidingsroutes en bereikbaarheid.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.